avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... supraveghere la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

supraveghere la locul de munca

Buna ziua m ar interesea din punct de vedere legal am un depozit si am instalat camere de luat vederi cat timp postra inregistratiile ? cineva mi a spus ca nu mai mult de 30 de zile decat in cazuriile speciale si care ar fi acele cazuri speciale va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:32, 29 Martie 2016
pai si care ar fi acele cazuri ? dar nu mai mare de 30 de zile, cu excepția situațiilor expres reglementate de lege sau a cazurilor temeinic justificate.
Cred ca cel mai bine ar trebui sa intrebati la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
anspdcp@dataprotection.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare anspdcp privind montarea de camere video euely euely Buna ziua, Revin dupa o perioada de aproape 2 ani de zile, de cand s-a hotarat in Adunarea Generala , montarea de camere video in imobilul pe care il ... (vezi toată discuția)
Angajatorul poate supraveghea video angajatii? simina_28 simina_28 Buna. Este legal ca un angajator sa monteze camerevideo in hala de productie pentru a supraveghea angajatii? Multumesc. (vezi toată discuția)
Buna ziua, voiam sa intreb daca inregistrarile de pe camerele ... julyjones julyjones Buna ziua, voiam sa intreb daca inregistrarile de pe camerele video de supraveghere dintr o scara de bloc se sterg automat dupa o perioada de timp? ... (vezi toată discuția)