avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie mediu cod caen 0111
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie mediu cod caen 0111

Am un SRL cu cod CAEN 0111. Am in arenda 86 ha de teren arabil din 2012 si nu m-am autorizat la mediu pentru ca activitatea nu presupune obligatia de autorizare. In ce conditii sunt obligata sa solicit autorizatia de mediu.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 16:15, 28 Martie 2016
Trebuie sa obtineti autorizatie de mediu daca desfasurati activitatea caen 0161 Activităţi auxiliare pentru producţia vegetală. Adica administrati solutii pentru protectia plantelor, faceti irigatii, etc. Unele AMP-uri cer autorizatie si daca aveti amplasat in locatie un rezervor de motorina pentru alimentarea utilajelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de arenda sau contract de comodat - tractoare si masini agricole gatanmarius gatanmarius Buna seara! Am infiintat o societate(SRL) cu principalul domeniu de activitate clasa caen 0111(Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si ... (vezi toată discuția)
In cadrul masurii 312 pot avea ca activitate secundarã distribuția de energie electricã provenitã din surse de energie regenerabilã ? Lazarec Lazarec Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)
Schimbare titular dosar masura 141 nalexandru nalexandru Pot transfera un dosar pe masura 141 aprobat altui membru din familie? Precizez ca am ajuns pana la infiintare PFA unde m-am lovit de problema ca eu deja sunt ... (vezi toată discuția)