Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului

Komkao Consulting 
	    	Consultant protectia mediului	    

~ final discuție ~
 gatanmarius	                   

Buna seara!
Am infiintat o societate(SRL) cu principalul domeniu de activitate clasa caen 0111(Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si ... (vezi toată discuția)
	                    gatanmarius	                   

Buna seara!
Am infiintat o societate(SRL) cu principalul domeniu de activitate clasa caen 0111(Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si ... (vezi toată discuția)

Lazarec	                   

Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de  producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)
	                    Lazarec	                   

Am un client care vrea sa acceseze masura 312 pentru înființarea unei hale de  producție pentru producția plante medicinale, uleiuri, etc, (se ... (vezi toată discuția)

nalexandru	                   

Pot transfera un dosar pe masura 141 aprobat altui membru din familie?
Precizez ca am ajuns pana la infiintare PFA unde m-am lovit de problema ca eu deja sunt ... (vezi toată discuția)
	                    nalexandru	                   

Pot transfera un dosar pe masura 141 aprobat altui membru din familie?
Precizez ca am ajuns pana la infiintare PFA unde m-am lovit de problema ca eu deja sunt ... (vezi toată discuția)