avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Daca apartamentul in care locuiesc este cumparat in 1977, iar parintii mei sunt casatoriti in 1981, care sunt mostenitorii legali ai apartamentului? Tin sa mentionez ca tatal meu a murit in anul 1998, cand eu eram minor iar sora mea nu. De asemenea tatal meu a primit apartamentul in care locuim de la tatal sau cand avea varsta de 18 ani, cu mult inainte ca parintii mei sa se casatoreasca.
Ultima modificare: Luni, 28 Martie 2016
7e0, utilizator
Cel mai recent răspuns: 7e0 , utilizator 22:26, 29 Martie 2016
tatal dvs era casatorit la momentul decesului?
Da, era casatorit.
Presupunand ca apartamentul ii apartinea tatalui dvs, mostenitorii sunt: sotia tatalui si cei doi copii.
Sotia supravietuitoare si descendentii defunctului
Am inteles. Dar ce procentaj ar fi? Cat la suta trebuie sa ia fiecare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenirea dupa decesul tatalui lumiplai lumiplai BUNA ZIUA MA NUMESC LUMINITA SI VA ROG SA MA AJUTATI CU UN RASPUNS LA PROBLEMA MEA. PARINTII MEI AU FOST CASATORITI TIMP DE 2 ANI. DIN CASATORIA LOR ... (vezi toată discuția)
Succesiune Oana_Adriana Oana_Adriana Buna ziua, am urmatoarea problema legata de o succesiune. Tatal meu a murit, mama mea inca traieste....dar: am o sora din prima casatorie a mamei (crescuta ... (vezi toată discuția)
Intrebare succesiune dovleacmihaela dovleacmihaela buna ziua . daca in urma decedatului au ramas ca mostenitori sotia supravietuitoare si o sora infiata doar de tatal decedatului (mama decedatului fiind ... (vezi toată discuția)