Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 alezy	                   

Bun ziua
As dori sa stiu si eu la ce varsta indeplinesc conditiile de pensionare;
Sun bărbat, născut la 04/08/1959 - pana in prezent am 38 ani lucrați - ... (vezi toată discuția)
	                    alezy	                   

Bun ziua
As dori sa stiu si eu la ce varsta indeplinesc conditiile de pensionare;
Sun bărbat, născut la 04/08/1959 - pana in prezent am 38 ani lucrați - ... (vezi toată discuția)

Gabryela4me	                   

Am 37,6 de ani vechime si 20 de ani in grupa a doua. Am auzit de o noua lege care mi-ar permite sa ies mai devreme la pensie (total cu grupa sa ajunga la 43 de ... (vezi toată discuția)
	                    Gabryela4me	                   

Am 37,6 de ani vechime si 20 de ani in grupa a doua. Am auzit de o noua lege care mi-ar permite sa ies mai devreme la pensie (total cu grupa sa ajunga la 43 de ... (vezi toată discuția)

Lamax	                   

Buna , as dori sa stiu cand am dreptul la pensie ,sant nascut in 12 ianuarie 1959 si pana in 1aprilie 2001 am 21ani 3luni 8zile de gr.2 cu 100% iar din 1apr ... (vezi toată discuția)
	                    Lamax	                   

Buna , as dori sa stiu cand am dreptul la pensie ,sant nascut in 12 ianuarie 1959 si pana in 1aprilie 2001 am 21ani 3luni 8zile de gr.2 cu 100% iar din 1apr ... (vezi toată discuția)