cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 domni56	                   

Buna ziua,
Am descoperit acasa  4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)
	                    domni56	                   

Buna ziua,
Am descoperit acasa  4 certificate de actionar din anul 1996. Trei titulari (membrii ai familiei mele) au decedat. Trei certificate (ale ... (vezi toată discuția)

diana_79	                   

Buna.stiti cumva unde se organizeaza cursuri de mediere sau cum se poate obtine diploma de mediator?
 (vezi toată discuția)
	                    diana_79	                   

Buna.stiti cumva unde se organizeaza cursuri de mediere sau cum se poate obtine diploma de mediator?
 (vezi toată discuția)

teugeniu@yahoo.com	                   

BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa  ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)
	                    teugeniu@yahoo.com	                   

BUNA ZIUA , am nevoie la casa de pensi ,pentru calcularea pensiei ,de grupa  ,,care mi se cuvine ,,am lucrat perioda de 1975 si 1983 la santierul ,grup santier ... (vezi toată discuția)