avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprobare indicatori tehnico-ecomomici reabilitare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprobare indicatori tehnico-ecomomici reabilitare

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea blocului de catre asociatia de proprietari (conform normelor metodologice ale OUG 18/2009 art 13 alin 2) se poate face pe baza de tabel nominal cu semnaturile proprietarilor (cf. legii 230, art 25, alin 3) sau este musai adunarea generala.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ausfahrt , utilizator 10:35, 11 Aprilie 2016
Da, ca lumea dilema... As prefera sa am niste vecini care sa asculte cand un "nebun" le spune ca unele lucruri nu sunt in regula. As prefera un presedinte de asociatie care sa nu spuna intai "am inteles ce spune legea, nu o sa semnez" si apoi "pai am semnat, ce era sa fac, oricum lumea vrea sa se reabiliteze". Stiti vreun loc unde gasesc asa ceva? :)
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2016
civilu, utilizator
Dar o intrebare la ISU ati facut ? Imi vine greu sa cred ca folosirea unui material puternic combustibil poate fi folosit in constructii civile fara ca ISU sa aiba un cuvant de spus...Nu e nimeni pe forum care sa cunoasca legislatia ISU ?
Nu cunosc legislatia ISU, dar, din cate stiu, polistirenul folosit la reabilitarea termica este ignifugat (clasa B nu-mai-stiu-ce 3?). Cel putin asta scrie pe toti balotii de polistiren Adeplast din fata blocului.
civilu a scris:

polistirenul folosit la reabilitarea termica este ignifugat

Ignifugat inseamna ca aprinderea este intarziata cu 10-20 minute (functie de clasa). Dar dupa aceea tot arde. Daca stati la parter aveti timp sa fugiti, dar daca stati la etajul 10 aveti o problema ..

Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2016
ausfahrt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatiile presedintelui in reabilitare termica mikifulgutz mikifulgutz Va rog lamuriti-ma: am urmat toti pasii, de la depunerea dosarului pentru reabilitarea termica a blocului pana acum, cand, semnand ultimele documente, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Hotarari importante... Florentina Mihaela Florentina Mihaela Ce spune legea 230 referitor la urmatoarea situatie: Saptamana trecuta a fost convocata o adunare generala a proprietarilor din blocul nostru, subiectul ... (vezi toată discuția)
Cum putem da vecinii debloc/scara in judecata ? szabyku szabyku Buna ziua. Vrem reabilitate termica a blocului prin fonduri europene si avem semnaturile 50 plus 1 dintre locatari. Blocul nostru are 3 scari. Pentru derularea ... (vezi toată discuția)