avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contract cu alegatorii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contract cu alegatorii

Exista baza legala pentru elaborarea unui contract cu alegatorii ? Ma refer la un contract cu efecte juridice care sa impuna obligatii si sanctiuni materiale pentru candidatii alesi, in situatia in care sunt de acord sa semneze un astfel de contract, dar nu respecta prevederile acestuia. Un candidat bine intentionat isi poate demonstra bunele intentii prin semnarea unui astfel de contract. Prea se promite (de fapt se minte) mult in tara asta pentru ca apoi timp de 4 ani sa le inghitim mizeriile alesilor nostri. Nu sunt de specialitate, dar presupun ca un contract de mandat sau o forma asemenatoare poate constitui o solutie.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:05, 7 Aprilie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Personal, nu cred ca exista asa ceva. Dovada ca ne mint politicienii din 4 in 4 ani dupa bunul lor plac fara sa fie ulterior trasi la raspundere, nici macar cand sunt prinsi cu ocaua mica si atunci sunt trimisi in asa placutul arest la domiciliu. Ideea dvs. nu e rea dar cum sa o aplici?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dna vs. politica romaneasca Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" Perioada [b]1989 - 2014[/b] are o singura constanta: toti politicienii mint & fura (oricand, oriunde si oricat) de la oricine, in speta de la romani. Fara a ... (vezi toată discuția)
Regulamentul intern mirelastc mirelastc Un RI pe care angajatorul il elaboreaza fara consultarea reprezentantului salariatilor asa cum se intelege din Legea 467/2006 si cu omisiuni intentionate din ... (vezi toată discuția)
Discurs de candidat la presedintie. tu ce ai spune? Alin Popescu Alin Popescu Discutia e simpla. Gandeste-te ca ai candida (chiar daca e aiurea fie si gandul ca ai face-o) si incearca sa creionezi un mic discurs pe care l-ai spune ... (vezi toată discuția)