avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii se poate ?
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

se poate ?

Am pus doua intrebari aici privitor la taxa de timbru si au fost sterse nu mai apar este posibil ca cineva sa le stearga ?

cred ca da am scris ieri si alaltaieri si nu apar ca intrebari oare si aici este coruptie ?
Nu am incalcat conditiile impuse de sait
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:37, 1 Aprilie 2016
Tocmai asta a fost problema, ca ati postat si ieri si alaltaieri acelasi lucru in loc sa continuati discutia inceputa pe aceeasi tema, adica asta din link, unde ati primit si raspunsuri.
www.avocatnet.ro/content/for...
Asa ca nu v-au fost sterse ca ar fi "coruptie" , ci pt ca nu ati respectat regulamentul are zice asa :
3.3. Nu adresa aceeasi întrebare pe mai multe sectiuni ale forumului si nu deschide acelasi topic de mai multe ori. In acest caz topicurile si/sau raspunsurile in plus vor fi sterse de administratori sau moderatori.
Toate intrebarile legate de un subiect, se pun in acelasi loc, apasati in link butonul "raspunde" si postati acolo.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce s-a sters intrebarea ? popalucian popalucian Am avut o intrebare pe o anumita tema si am vazut ca este stearsa. Multumesc. Ps: Am avut mai multe nelamuriri si poate de asta m-am repetat. (vezi toată discuția)
Bani dati de buna voie pentru achizitionare masina ContSters285289 ContSters285289 Am cunoscut un strain, am avut ovrelatie apropiata cu acesta si prin transfer bancar mi a trimis bani sa mi cumpar masina? Acum nu mai pot sa fiu cu el, mi a ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore lucrate sambata si duminica pusu pusu Pentru orele lucrate sambata si duminica intr-o institutie publica ( considerate repaus saptamanal) cate ore se acorda recuperare? Se acorda un numar dublu ... (vezi toată discuția)