avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara!M-am casatorit acum 8 luni in urma dupa o relatie de 8 ani.Recent,sotul meu a considerat ca nu ne mai potrivim si mi-a sugert sa plec de acasa ceea ce am si facut din cauza comportamentului fata de mine.Desi mi-a zis sa plec,nu mai vrea sa mergem la notar sa desfacem casatoria.Eu nu imi doresc acest lucru,desigur dar daca nu este chip de impacare nu am ce face.Intrebarea mea este urmatoarea:eu trebuie sa anunt undeva sau sa completez vreo hartie precum ca am parasit domiciliul?Va multumesc,o seara buna!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:01, 4 Aprilie 2016
Ii puteți spune soțului ca dacă rămâneți gravida în timpul căsătoriei va fi el tatal din acte și un test ADN costa 2700 lei.
Ar trebui sa îl convingă ca ar fi bine sa divorțați dacă nu vrea sa va împăcati

Divorțul la instanta poate sa fie destul de complicat dacă nu aveți martori pentru a dovedi motivele de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consimtamantul pentru divortul prin acord triton10 triton10 Buna seara Desi ambii soti sunt de acord cu divortul, sotia a depus o actiune de divort cerand in principal desfacerea casatoriei din culpa exclusiva a ... (vezi toată discuția)
Divort aimee72 aimee72 Buna ziua As vrea sa stiu daca pot sa divortez la 2 luni dupa incheierea casatoriei din cauza violentei fizice si verbale atat la adresa mea cat si a ... (vezi toată discuția)
Buna seara - divort fara acordul partenerului Alex4Yoana Alex4Yoana Ma numesc ioana am 23 de ani sunt casatorita. As dori sa divortez dar el nu este de acord ce ma sfatuiti sa fac sau cum sa recurg la comun acord ... (vezi toată discuția)