avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod CAEN/Responsabilitati
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod CAEN/Responsabilitati

Buna ziua,

Angajatorul mi-a modificat fisa postului si denumirea functiei, insa incadrarea CAEN a ramas aceeasi pe care o aveam in pozitia anterioara si nici nu am semnat niciun act aditional de schimbare denumire functie la contractul individual de munca.

Precizez ca functia pe care o am in acest moment are responsabilitati mai mari decat cea anterioara si este considerata in ierarhia locurilor de munca din sistemul privat pe un nivel superior fata de cea pe care o aveam anterior.

In acest moment, functia pe care o ocup este doar pe CV, nu reiese din niciun act oficial aceasta modificare.

Este obligat angajatorul sa modifice denumirea functiei in contract?

Multumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2016
Milady09, utilizator
Cel mai recent răspuns: Milady09 , utilizator 12:42, 4 Aprilie 2016
Am vrut sa ma asigur ca angajatorul nu procedeaza corect. Va multumesc pentru clarificari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare incadrare cor Sagriprod Sagriprod Mi se poate schimba incadrarea in COR fara sa fi semnat in prealabil un act aditional in acest sens? Am luat la cunostinta doar o fisa a postului in limba ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod cor buia buia O persoana a fost angajata ca muncitor necalificat - Paznic cod COR 962907, a facut un curs de calificare si a primit un Certificat de Calificare ... (vezi toată discuția)
Fisa de post goplanet goplanet http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_36820/Modificarea-fisei-de-post-necesita-incheierea-unui-act-aditional.html \\"\\" Atata timp cat nu avem un text ... (vezi toată discuția)