avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Certificat grefă
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Certificat grefă

Ce este un certificat de grefă depus la o judecătorie ?
Are vreo legatură cu art. 17 al.9 din hotărârea 1588/2007?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 14:24, 5 Aprilie 2016
Certificatul de grefa nu se depune, ci se ia de la judecatorie si arata ca asociatia respectiva inca functioneaza. adica la infiintare a fost inscrisa in Registrul de asociatii infiintate si intre timp nu a desfiintat-o nimeni..

Acest certificat este necesar in relatia cu unele banci, unde asociatiile au conturi deschise, atunci cand se face actualizarea datelor de identificare ale contului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizarea numelui membrilor comitetului ales al asociatiilor de proprietari Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu La înființarea asociației de proprietari (transformata din asociației de locatari printr-o încheiere civila a Judecătoriei municipale) și ulterior, la ... (vezi toată discuția)
Schimbare specimen semnatura presedinte asoc.proprietari dan61 dan61 De cand sunt administrator am schimbat doi presedinti,cu primul am fost la banca si pe baza procesului verbal al adunarii gen.s-a intocmit un pr.verbal de ... (vezi toată discuția)
Modificare proces-verbal de constituire a asociatiei de proprietari thesys thesys Buna ziua, Reprezint o Asociatie de Proprietari infiintata acum 3 ani, intr-un bloc nou. La momentul respectiv am apelat la o firma in domeniu (de ... (vezi toată discuția)