avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dosar personal complet
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dosar personal complet

Buna ziua, s-a anuntat control de la ITM si mi s-a cerut dosarul de personal pentru 1 angajat. Acesta este strain si are functia de inginer electromecanic.
Ma puteti ajuta cu o lista de documente necesare la dosar, astfel incat sa nu am probleme cu ITM-ul?
MUltumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 6 Aprilie 2016
Potrivit art.8 alin.2 din HG 500/2011, dosarul personal al salariatului va cuprinde cel putin urmatoarele documente: actele necesare angajarii, contractul individual de munca, actele aditionale si celelalte acte referitoare la modificarea, suspendarea si incetarea contractelor individuale de munca, acte de studii/certificate de calificare, precum si orice alte documente care certifica legalitatea si corectitudinea completarii in revisal.

Detalii despre acest subiect gasiti aici :

www.avocatnet.ro/content/art...

www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc pentru informatie, dar detaliile generale le stiu. Fiind vorba de aceasta functie, as fi vrut sa stiu daca mai sunt documente specifice, cum ar fi fisa de risc
Nu exista niciun act normativ care sa prevada exact documentele dosarului de personale pentru fiecare functie in parte.


Fisa de expunere la riscuri profesionale" este completata si eliberata de angajator si face parte din "dosarului medical" cu care se merge la medicul de medicina muncii.
multumesc frumos! e complicat, deoarece tot personalul din aceasta firma, este strain, inclusiv administratorul firmei.
Aveti control pe relatii de munca sau pe securitate si sanatate in munca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosarul de personal vanatorul vanatorul Daca sunt angajat la o firma cu norma intreaga, dar mai tin contabilitate la inca o firma si imi fac contract pe doua ore , dosarul meu de personal la a doua ... (vezi toată discuția)
Dosar angajat RuxandraLarisa RuxandraLarisa Buna ziua. Diploma de studii este obligatorie la dosarul de personal pentru cei cu functia de sofer autocamion? Multumesc! (vezi toată discuția)
Control itm ruthpatricia ruthpatricia Buna seara, am control de la ITM si mi-au cerut dosarele angajatilor. Ce trebuie sa contina acestea ca sa nu am probleme? Sunt diverse variante: pun si ... (vezi toată discuția)