avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Autorizatie constructie casa lemn
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Autorizatie constructie casa lemn

Buna ziua. As dorii sa stiu daca pentru construirea unei case din lemn fara etaj pe o fundatie de maxim 20 cm., trebuie autorizatie de constructie ?
Cel mai recent răspuns: relu65 , utilizator 18:39, 6 Aprilie 2016
Orice fundatie presupune autorizatie. Numai pentru constructiile mobile nu trebuie. Atat timp cat nu se construieste o casa pe roti, trebuie.
Am un vecin care-si construieste o casa langa Bucuresti iar primaria de acolo spune ca nu-i trebuie autorizatie de constructie daca fundatia nu depaseste 20 cm. si constructia este din lemn. Ii trebuie doar o autorizatie de amplasament.Treaba asta ar putea fi valabila si in Bucuresti. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare casute mobile fara autorizatie bogdan.sb bogdan.sb Buna ziua, doresc sa amplasez intr-o curte (380 mp), in care exista deja o cladire, in zona urbana, 3 case mobile (un fel de rulote, putin mai mari, ... (vezi toată discuția)
Este necesara o nou autorizatie de constructie? tferi tferi Am o căbănuţă de lemn la munte. A fost construită acum 17 ani şi dispune de toate actele legale. Acum 12 ani i s-a deteriorat fundaţia. Ca atare, pe ... (vezi toată discuția)
Distanta intre 2 constructii dani1979 dani1979 Buna ziua, am o intrebare la care nu gasesc raspuns. Langa casa mea cineva construieste o alta casa cu etaj care o sa-mi tina umbra . Distanta intre mine si ... (vezi toată discuția)