avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am o speta si as dori sa ma ajutați cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am o speta si as dori sa ma ajutați cu un info - ...

Buna ziua. Am o speta si as dori sa ma ajutați cu un info - vecina de langa noi isi construiește o casa care are fundatia la 125 cm fata de gardul nostru. A pus acoperisul si streasina cu tot cu sistemul pluvial a ajuns la 30 cm de limita de proprietate. Din ce am citit - codul civil prevede un minim de 60 cm fata de limita de proprietate.
Ce as putea sa fac in acest caz? Urbanismul de la primarie imi spune ca totul este ok cu construcția.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:24, 4 Ianuarie 2025
vecina are autorizatie de construire? totul este legal si nu puteti face nimic. de ce nu v-ati opus cand cererea de autorizare a fost facuta publica?
cat priveste cei 60 cm, codul civil prevede si posibilitatea exceptiilor. daca tot citati, citati complet
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Ianuarie 2025
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Streasina, picatura apei dobrote46@yahoo.com dobrote46@yahoo.com Buna seara Am o casa in constructie. S-a construit in locul unei case vechi care s-a demolat, la distanta de 60-70 cm fat de gardul cu vecinul (pastrind ... (vezi toată discuția)
Pante acoperisuri conform legislatiei Techno Techno Va salut, am o intrebare, vreau sa acopar un carport situat intre limita de proprietate (gard) si casa. Distanta intre gard si casa este de 3,60m. Intentionez ... (vezi toată discuția)
Am moștenit o casă care are unul din ziduri pe hotar, și am obținut autorizație de demolare. vecinul nu e de acord cu demolarea, cum să procedez? cipriakos cipriakos Am mostenit o casa care are unul din ziduri pe hotar. Am hotarit sa o demolez si sa construiesc alta sens in care am obtinut autorizatia de demolare. Vecinul ... (vezi toată discuția)