avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozitare mai redusa
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozitare mai redusa

sucursala reprezinta o societate inscrisa in Romania dar impozitata de statul gazda? tocmai asta doresc sa evit! impozite mari! asa imi infiintez societatea in tara gazda,nu credeti?
:O
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:56, 6 Aprilie 2016
Cam asa. Sucursala are cod fiscal propriu si e impozitata pe teritoriul gazda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim fiscal in romania a sucursalei unei persoane juridice in alt stat ue vinczemari vinczemari Sucursala înregistrată în România cu Certificat de înmatriculare la ORC, cu cod fiscal cu RO, entitate înregistrată în ROI cu cod fiscal din Romania, ... (vezi toată discuția)
Intrebare readymade readymade As dori sa stiu daca profitul realizat in romania unei societati straine (sucursala, filiala etc) este impozitat in romania sau in tara unde este inregistrata. ... (vezi toată discuția)
Firma offshore - legalitate, impozite, investitii, plati raduma raduma Recent am citit despre firme offshore si am cateva intrebari: 1. Cum poti adunce banii legal in tara? 2. Este legal sa nu platesti impozit in Romania daca ... (vezi toată discuția)