avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces alocatie si paternitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces alocatie si paternitate

Buna ziua am si eu o intrebare sotiea mea se afla in proces cu fostul sot pt alocatie ca nu ofera nimic pt copil el lucreaza in spania de multi ani cu acte
Actualul avocat nea sugerat sa nu spunem ca lucreaza in strainatate ca altfel procesul se muta pe bucuresti pt ca tribinalul onesti bacau cica nu ar fi compatibil sau nu are voie sa judece procese de genul cind unul din cei doi lucreaza in strainatate .
ceia ce vreau sa stiu e daca este adevarat sau posibil o intelegere cu fostul sot ca sa nu plateasca el mult alocatie posibil sai fi dat ceva bani sa cada in favoarea lui cit mai mult va multumesc anticipat.
De acord cu Claudiu, deja instanta cunoaste situatia, deja procesul e in judecare, s-a stabilit deja competenta la prima sedinta, actele cam sunt la dosar, urmeaza prnuntarea... ce competenta sa fie la Bucuresti? E absurd.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu o institutie bancara costin_justina costin_justina Doresc sa stiu daca pot deschide proces impotriva ING Bank la Tribunalul Targoviste (daca domiciliul meu este in Targoviste si am contractat un credit la ... (vezi toată discuția)
Competenta alternativa a instantelor Mirceasro Mirceasro Exista un contract de imprumut (in forma olografa) incheiat intre 2 persoane fizice (creditorul cu domiciliul in Bucuresti, imprumutatorul in Bacau). Termenul ... (vezi toată discuția)
Proces pentru copil de 3 ani pentru ramanerea in tara alexuta32 alexuta32 am un copil de 3ani care are tata italian dar din septembrie anul trecut numai locuim cu el stam in romania,acum avem in curand primul proces pt stabilirea ... (vezi toată discuția)