avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemarea in garantie NCPC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemarea in garantie NCPC

Sunt deschise 2 actiuni. In prima reclamanta X deschide actiune in pretentii impotriva paratei Y. In cea de a doua, X este parata, si are alte 2 persoane chemate in garantie, iar cea cu pretentii este reclamanta Z. In prima actiune instanta decide, la prima sedinta, sa transfere dosarul la cel in care reclamanta este Z, si unde deja a avut loc prima sedinta si s-a dat un nou termen pentru citarea chematilor in garantie.
Conform NCPC chemarea in garantie se face cel mai tarziu la primul termen. Intrebarea este: in care dintre cele 2 actiuni trebuia reclamanta X sa faca cererea de chemare in garantie la primul termen?

Alte discuții în legătură

Chemare în garanþie HeniuV HeniuV În cazul în care pârâtul cheamă în garanţie un Minister, pentru ca, reclamantul să poată intra în posesia documentului pretins, iar această cerere ... (vezi toată discuția)
Vinovata....fara vina... termo termo buna seara va rog sa ma ajutati intr-o problema legata de firma...de curand ne-am trezit cu o citatie de la primaria comunei X prin care suntem chemati la o ... (vezi toată discuția)
Cerere in garantie! cata26 cata26 Buna ziua!As dori si eu sa stiu daca vreau sa chem in garantie 2 persoane unde se va desfasura procesul?Mentionez ca eu locuiesc in orasul x,una din persoane ... (vezi toată discuția)