avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Repartitoare de caldura cu citire radio
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Repartitoare de caldura cu citire radio

Buna ziua! Am avut timp de 10 ani, repartitoare de caldura.Pe langa faptul ca in continuare sunt pierderi d ecaldura care li se pun in carca tot celor ca consuma si nu se imparte in mod egal, acum administratorul vrea sa schimbam repartitoarele vechi, cu unele noi cu citire radio. Intrebarea mea este daca sunt obligat sa accept acest lucru, in conditiile in care timp de 10 ani, mai mult am platit frigul si m-am pricopsit cu igrasie in casa, sa nu mai vorbim ca din cauza frigului m-am si imbolnavit. Administratorul ne tot spune ca suntem obligati sa acceptam. Si as vrea daca se poate sa ma lamureasca cineva, spunandu-mi de o lege care ma obliga sa accept acest lucru. In bloc suntem din nefericire foarte putini care nu suntem de acord cu acesta, desi nu s-a facut o sedinta in legatura cu acest subiect, el de obicei merge cu un tabel la usi si pune oamenii sa semneze, pt ca "a semnat toata lumea". multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: raser , utilizator 04:09, 27 Aprilie 2016
Multumesc frumos!
Toate cele bune!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vreau sa renunt la repartitoare costachedd costachedd Bloc 4 etaje, 2 scari, 18 apartamente/scara, apartamente cu 4 si 2 camere. Locatarii au hotarat sa renunte la repartitoare si au ales sistemul pausal . La ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli caldura apartament debransat nea_marin nea_marin Bună ziua, Locuiesc într-un apartament debranşat de mai mulţi ani de la termoficare în care până astă toamnă nu a stat nimeni. La asociaţie mi ... (vezi toată discuția)
Calcularea energiei termice allecsdima allecsdima Am constatat ca am platit energia termica pe 4 coloane , eu avand de fapt 3 coloane. Cum pot reglementa,si cum pot fi despagubit?. Imi este greu sa-nteleg cum ... (vezi toată discuția)