avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii

Am depus la casa de Pensi jud.Timiș o contestare la decizia nr/R71233 03.02.2016 privind,respingerea pensiei anticipata pentru ca nu mi -sa cerut si ce scoala profesionala am absolvit la depunerea dosarului. Care se stia de deciziaÎCCJ.prinDecizianr18,dosar7/2015 din 5 octonbrie 2015 TRECUTA ÎN MONITORUL OFICIAL 28 10 2015.Contestarea am depuso în data de14.03.2016 avănd nr19159 când pot sa ma interesez de decizie.VA mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 10:56, 20 Aprilie 2016
Puteti sa va interesati la Casa de Pensii prin telefon, e-mail, scrisoare prin posta sau direct la sediul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înalta curte de casaţie şi justiţie: perioada de ucenicie constituie, în anumite condiţii, stagiu de cotizare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Potrivit unui comunicat aflat pe site-ul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, în şedinţa din 5 octombrie 2015, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ... (vezi toată discuția)
Scoala profesionala de 3 ani constituie vechime in munca? Florenta30 Florenta30 Buna ziua, desi am citit in diverse discutii legate de acesta problema tot nu am inteles daca scoala profesionala de 3 ani (1973-1976) absolvita inainte de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, m-am pensionat la limita de varsta in 2017 după ... Dora Iulia Dora Iulia Bună ziua, M-am pensionat la limita de varsta in 2017 după 40 de ani de munca, si am o nedumerire care nu îmi da liniștite. Nu știu dacă la întocmirea ... (vezi toată discuția)