avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ordin neresuscitare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ordin neresuscitare

Exista in Romania posibilitatea redactarii unui testament sau ordin de neresuscitare si refuz tratament in caz de boli fatale, accidente etc.?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:24, 13 Aprilie 2016
La persoanele aflate în coma se poate ajunge la ce vreți în condițiile legii.

Eutanasierea nu e permisa decât în Olanda și în Belgia din cate știu.

Nu e vorba de încălcarea bunelor moravuri ci de încălcarea legii penale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eutanasia poate fi un procedeu normal pentru curmarea suferintelor? ati fi de acord cu legalizarea ei? Radu Gabrian Radu Gabrian Chiar daca parerea mea este contra unor asemenea practici si sunt ferm impotriva legalizarii eutanasiei,stiu ca prin \"punerea pe tapet\" a acestui subiect voi ... (vezi toată discuția)
Există o cale legală în românia prin care o persoană poate refuza o transfuzie sanguină? RazvanLzu RazvanLzu Exista o cale legala in Romania prin care o persoana poate refuza o transfuzie sanguina. Din punct de vedere legal, o simpla declaratie a persoanei care ... (vezi toată discuția)
Speta nyuszlinda nyuszlinda Medicul A are doi pacienti, aflati intr-o faza terminala a bolii. B este bolnav de cancer de plamani, iar C sufera de o severa boala de inima. Din cauza ... (vezi toată discuția)