avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratii si registre intreprindere individula
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratii si registre intreprindere individula

Buna ziua, va rog frumos sa imi spuneti pentru o intreprindere individuala nou creata , ce declaratii trebuie sa depunem la ANAF si daca puteti sa ne ajutati cu ce documente trebuie completate. Va multumesc frumos.
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:07, 11 Aprilie 2016
Dupa ce ati obtinut actele de la registrul comertului, trebuie sa va inregistrati si la finante unde in maxim 30 de zile veti depune declaratia 220 si declaratia 600. Apoi primiti acasa decizia de impunere (formularul 260) in care aveti termenele de plata si ratele anticipate de plata in contul impozitului pe venit, a contributiei la sanatate si pensie.
Pentru a afla detalii privind registrele si modul de completare, va rog sa cititi de pe net Ordinul MFP nr. 170/2015 - cu reglementari privind contabilitatea in partida simpla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala -registre ela22 ela22 Buna seara, De curand am deschis un II cu obiectul de activitate \\"alte activitati postale si de curierat, caen 5230\\". Am depus la finante declaratia ... (vezi toată discuția)
Venituri pfa pentru calcul indemnizatie andrradas andrradas Buna seara, Lansez urmatoarea speta la care solicit cu mult interes raspuns: Realizez venituri din PFA, urmand ca in luna septembrie 2015 sa suspend ... (vezi toată discuția)
Formular 600 neanicu86 neanicu86 Pe data de 21 mai am infiintat un PFA ce imi trebuie pentru proiectul 1.4.1 in agricultura. Dupa ce l-am ridicat de la camera de comert, m-au trimis sa-l ... (vezi toată discuția)