avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal sau chitanta catre persoane juridice
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal sau chitanta catre persoane juridice

Buna , ma intereseaza pentru emiterea unei facturi catre pesoana juridica este sufiecienta factura+chitanta sau este nevoie de factura+bon fiscal ( in cazul prestarii de servicii )
Cel mai recent răspuns: costicul , utilizator 21:24, 19 Aprilie 2016
Daca prestati doar catre persoane juridice si nu sunteti obligati sa folositi casa de marcat, dati factura si chitanta. Daca aveti casa de marcat, dati bon fiscal si factura.
Deci pot emite bon fiscal la factura pentru persoane juridice, indiferent de suma ? Care este legea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal sau chitanta? stanceni stanceni Buna seara! Am si eu o intrebare...ca si firma care vine bunuri catre pesoane fizice am achizitionat o casa de marcat. Problema care o ridica serviciul de ... (vezi toată discuția)
Chitanta sau bon fiscal ? theya_05 theya_05 un PFA care are ca obiect de activitate amenajari interioare trebuie sa emita bon fiscal persoanelor fizice carora le presteaza servicii sau poate emite ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal sau chitanta lungus lungus o societate presteaza servicii web. in general colaboreaza cu persoane juridice, emite factura si incaseaza cu op sau chitanta. in cazul in care, ocazional, ... (vezi toată discuția)