avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Situatie de incompatibilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Situatie de incompatibilitate

Buna ziua.
Ma aflu intr-o situatie in care este vorba de o posibila incompatibilitate. Nu am cunostinte juridice de aceea am apelat la dvs. Sa expun pe scurt: Matusa mea este directoarea scolii generale dintr-o comuna. La finele lunii septembrie actualul administrator al scolii se va retrage. Intentionez sa particip la concurs insa mi s-a mentionat faptul ca nu voi putea, din cauza gradului de rudenie si pentru ca va existat o gestiune comuna. Matusa este sora mamei mele. Eu in prezent sunt casatorita( nu stiu daca asta are vreo relevanta). Astept cu interes raspunsurile dvs. Multumesc..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:45, 18 Aprilie 2016
Nu exista stare de incompatibilitate , in aceasta situatie.

Insa pentru un raspuns cat mai concludent va puteti adresa Agenției Naționale de Integritate, e-mail: ani@integritate.eu
Va multumesc. Am trimis si e mail unde m-ati indrumat. Astept un raspuns. Insa, ma puteti indruma catre o lege care sa reglementeze aceste lucruri?
Ar fi Legea 161/2003, insa aceasta se refera la functionarii publici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functionar public. Mada27 Mada27 Buna ziua. Sunt functionar public la o primarie de comuna de aproape 3 ani.In noiembrie 2014, mi a fost deschis un CIM pe o perioada de 6 luni ca si ... (vezi toată discuția)
Functionar public sau personal didactic auxiliar crislcf crislcf Buna ziua, SUnt angajat la o primarie ca si inspector I la compartimentul de dezvoltare de 2 luni in urma unui concurs organizat pe care l-am promovat ... (vezi toată discuția)
Grade de rudenie blackjack blackjack Va rog sa aveti amabilitatea de a-mi comunica, daca se poate, care este gradul de rudenie (II, II, V, etc.) in cazul nasului si finului de cununie. Daca se ... (vezi toată discuția)