avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plangere penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

plangere penala

Buna ziua am o intrebare: pot formula o plangere penala importriva unui jandarm care mi a intocmit proces verbal de contraventie acuzandu-ma de faptul ca nu detin permis de pescuit,desi i l-am prezentat?Sa-l acuz de abuz in serviciu?
Cel mai recent răspuns: alexa_25 , utilizator 10:58, 17 Aprilie 2016
s-ar putea cere daune morale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in inscrisuri Elena2014 Elena2014 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna fals in inscrisuri sub semnatura privata? Cum se pedepseste falsul in inscrisuri?? Multumesc (vezi toată discuția)
Condica prezenta acuta acuta Buna ziua.Va rog spuneti-mi daca condica de prezenta intr-o regie autonoma cu capital privat al primariei este considerata un act primar sau un act oficial? ... (vezi toată discuția)
Consemnarea mincinoasa a desfasurarii sedintei in incheiere = fals in declaratii aidu aidu Judecatoarea a scris in incheierea de sedinta ca in timpul sedintei m-a avertizat ca imi poate da amenda daca imi exercit cu rea-credinta... Insa in sedinta ... (vezi toată discuția)