avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... RCS&RDS - conditionare plata abonament
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

RCS&RDS - conditionare plata abonament

Buna ziua,

Sa incep cu o mica poveste pentru a se intelege subiectul.
Detin doua locuinte. Una este inchirita legal, cu contract de inchiriere inregistrat la ANAF. In cealalta locuiesc eu.
Chiriasii nu au platit abonemantul RCS pe luna martie 2016. Sunt obligati prin contractul de inchiriere sa-l plateasca... s.a.m.d, e probelma intre mine si ei.

Am vrut sa achit pe DigiCare factura pentru apartamentul in care locuiesc eu, iar RCS nu ma lasa sa achit factura pe luna aprilie 2016 deact daca achit si factura restanta pentru locatia inchiriata.
RCS are dreptul legal sa conditioneze plata facturilor pentru doua locatii diferite daca aceste locatii apartin aceluiasi proprietar? Chiar daca una este inchiriata legal?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Floarea Cring , Consultant credite si finantari 10:07, 20 Aprilie 2016
Daca contractul de la locatia inchiriata este pe numele dvs., va poate conditiona. Intelegerea dvs. cu chiriasul este cu totul altceva. Plati factura de la locatia dvs la sfarsitul lunii si intre timp platesc si chiriasii de la locatia lor. Cei de la RDS nu au cum sa va taie cablul inainte de data 05 ale lunii urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibil de relocat adresa pentru serviciile rcs-rds dbatman dbatman Buna ziua, Vin si eu cu o intrebare referitoare la niste probleme pe care le am cu RCS-RDS; In ianuarie anul trecut, am incheiat un contract de servicii ... (vezi toată discuția)
Litigii legate de un fost chirias. Cris73 Cris73 Buna ziua, Sunt proprietarul unui apartament liber la inchiriat si eu tind sa cred ca fosta chiriasa nu si-a onorat toate responsabilitatile, in mod special ... (vezi toată discuția)
Problema contract rds mihbar mihbar Buna ziua Sunt intr-o situatie total neplacuta cu cei de la RCS-RDS Romania. In urma cu 6 ani am facut un contract ei pentru un serviciu CableLink. In ... (vezi toată discuția)