avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cont trezorerie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cont trezorerie

SRL poate face plati din contul de la trezorerie direct catre furnizori fara sa-i transfere in contul curent de la banca?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 17:28, 11 August 2011
Nu.
acum se poate, daca si beneficiarul are cont deschis la trezorerie.
Ceea ce as dori sa aflu este daca o institutie de stat poate sa plateasca o firma in contul ei bancar. Mi s-a spus neoficial ca da, insa as dori sa stiu care este temeiul legal. Va multumesc anticipat pt raspuns.
eu am deschis cont in trezorerie ptr instituti de stat ptr ca respectivi nu au vrut sa vireze banii direct in contul bancii
Institutiile bugetare vireaza banii numai in conturi deschise la Trezorerie. Fac exceptie platile efectuate de acestia pentru garantii de buna executie, acestea facandu-se si in conturide G.B.E. deschise la alte banci.
O societate comerciala ce are cont deschis la o alta banca, poate vira banii intr-un cont de trezorerie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata din trezorerie darkvortex darkvortex Pe data de 03.01.2017 sa facut un transfer dintr-un cont de trezorerie al unei societati comerciale direct in contul curent bancar al societatii mele. Doresc ... (vezi toată discuția)
Obligativitate cont trezorerie QED QED Buna ziua, In calitate de SRL am executat o comanda pentru o institutie bugetara (nu prin SEAP). Inainte de a prelua comanda, am verificat daca plata se ... (vezi toată discuția)
Salariu in contul sotiei smart28 smart28 Buna ziua. Am probleme cu achitarea datoriei catre banci (un credit de nevoi personale simplu). Momentan primesc salariu \"in mana\", insa va trebui sa imi fac ... (vezi toată discuția)