avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda - parcare pe loc cu abonament
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda - parcare pe loc cu abonament

Buna ziua,

Acum o saptamana am parcat masina in fata blocului. Dimineata, m-am trezit cu o Nota de Constatare in parbriz prin care mi se aducea la cunostinta ca locul de parcare respectiv este cu abonament si prin urmare am ocupat locul abuziv urmand sa platesc o amenda de 100 de lei in 48 de ore (200 de lei altfel). Aberanta mi se pare suma!!!!!!! :O
Problema este urmatoarea: locul de parcare nu este semnalizat ca fiind cu abonament (spre deosebire de alt loc de parcare la 50 de m care este ingradit si are un semn mare de Parcare cu abonament) si in dimineata respectiva am mers la primarie sa contest aceasta Nota de Constatare inainte de ami se emite Procesul Verbal.
La nici o saptamana de la contestare am primit prin posta decizia prin care am fost anuntata ca mi se va intocmi Procesul Verbal si ca va trebui sa achit totusi contravaloarea acestei amenzi.
Totodata am constatat ca pe Nota de Constatare adresa unde am parcat este trecuta gresit, astfel numarul strazii este 109 iar pe |Nota de Constatare este trecut nr. 176. Numarul 176 nici nu exista la strada respectiva.
Este acesta un motiv de nulitate al notei de constatare?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adas1984 , utilizator 13:14, 25 August 2009
Pe Nota de Constatare este trecuta adresa gresit, in concluzie si Procedul Verbal va fi completat cu aceleasi date, gresite (adresa este incorecta deoarece numarul strazii scris pe Nota de Constatare nu exista).
Multumesc pentru informtii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare pauld pauld Salut si mersi anticipat de raspuns Situatia e in felul urmator : Personal, am abonament de parcare pe un loc in fata scarii. Intre timp, s-au facut ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare rezervat - amenda Andrew2424 Andrew2424 Buna ziua! Am și eu o problema,eu nu sunt din bucuresti și pe data de 27 am lăsat masina parcata intr-un loc de parcare langa blocul unde prietena mea sta ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala mnkmnk mnkmnk Buna ziua, Daca am fost amendata intr/o parcare cu plata, a primariei cred, de politia locala pentru ca am parcat pe un loc pentru persoane cu dizabilitati, ... (vezi toată discuția)