avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... obligativitatea incadrarii inspector de protectie ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

obligativitatea incadrarii inspector de protectie civila

Sunt Cadru Tehnic cu atribuții P.S.I. în cadrul unei societăți cu profil agricol(cultura cerealelor),cu capital privat .cu aproximativ 11 angajați. Activitatea se desfasoara preponderent pe terenurile agricole si partial in ferma. Întrucât nu am reușit să mă lămuresc exact din actele normative, îmi puteți spune dacă este obligatorie încadrarea în cadrul societății a unui Inspector de Protecție Civilă? Dată fiind funcția mea actuală, tot eu aș fi încadrat, prin cumul, și ca inspector de protecție civilă, însă ar trebui să urmez și cursul autorizat în acest sens.

Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Dragomir Dascalu , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 20:31, 21 Aprilie 2016
Legea 481/2004, a protectiei civile, lamureste problema ridicata de dumneavoastra:
art. 13, al. 2) si al. 3):
2) La nivelul municipiilor, al oraselor, al comunelor, al institutiilor publice si al operatorilor economici cuprinsi in clasificarea din punct de vedere al protectiei civile, se incadreaza personal de specialitate cu atributii in domeniul protectiei civile.
(3) Personalul de specialitate cu atributii in domeniul protectiei civile se incadreaza la:
c) regiile autonome, companiile nationale si societatile comerciale care, prin specificul activitatii lor, pot crea stari potential generatoare de situatii de urgenta civila sau sunt expuse unor riscuri majore;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitatea încadrării unui inspector de protecție civilă Mihai Cochior Mihai Cochior Bună ziua! Sunt Cadru Tehnic cu atribuții P.S.I. în cadrul unei societăți cu capital privat cu aproximativ 1600 de angajați. Activitatea este de ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol adyta adyta Articolul 13 alin 2 si 7 din Legea Nr. 481 din 8 noiembrie 2004 *** Republicată privind protecţia civilă precizeaza ca: (2) La nivelul ... (vezi toată discuția)
Sef svsu = functionar public? svsu svsu Sunt angajat de trei ani ca sef de serviciu voluntar pentru situatii de urgenta intr-o localitate din Romania. Conduc acest serviciu care are in componenta un ... (vezi toată discuția)