avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Fonduri europene
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Fonduri europene

Buna ziua, as dori si eu sa stiu daca in cazul falimentului unei afaceri realizata strict cu fonduri europene nerambursabile ( firma este SRL , nu are forma juridica de PFA ) pentru a se recupara banii imi pot fi atacate bunurile personale. Din cunostiintele mele stiu ca sunt ,,atacate" bunurile SRL-ului. Dar daca dupa lichidare contului si vinderea utilajelor banii nu sunt recuperati pot fi actionat in instata pentru restul sumei ?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:04, 23 Aprilie 2016
Raspunsul este : depinde. Depinde daca ati savarsit (dvs. sau alte persoane) acte sau fapte care au condus la starea de insolventa, depinde ce s-a consemnat in raportul asupra cauzelor si imprejurarilor care au dus la starea de insolventa si depinde daca ati garantat ceva in nume propriu (noi nu stim).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa fonduri nerambursabile start up nation 2022 Marian355 Marian355 Buna ziua, in cazul in care o societate (SRL) intra in faliment/insolventa, iar contractul de finantare nerambursabila este inca activ, pot fi afectate si ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa? vicar vicar În acest scop, a fost ajutat de inculpatul ............., administrator al SC ............SRL care a eliberat mai multe documente în care a consemnat date ... (vezi toată discuția)
Raspunderea juridica in srl - caz de faliment, insolventa Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Capitalul social de infiintare a unui SRL este de 200 lei. Din ceea ce cunosc eu, raspunderea juridica este limitata la aceasta suma. Exista o ... (vezi toată discuția)