avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea anti-fumat intr-un spatiu privat.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea anti-fumat intr-un spatiu privat.

Buna seara/ziua, am o intrebare legata despre aceasta lege anti-fumat. Daca cumpar un spatiu pentru a face o cafenea privata, cei care au card-uri de membership au voie sa fumeze in cafenea?
Cel mai recent răspuns: Catelyn , utilizator 12:01, 8 Septembrie 2016
Legea este aplicabila tuturor cetatenilor
Aspectul ca anumiti clienti pot detine carduri de membership nu constituie temei legal pentru ca acestia in spatiu inchis sa poata fuma
daca fumezi iqos (noua tigara Marlboro-este in genul tigarilor electronice, dar se incarca, incalzeste tutunul, nu il arde, iesind doar aburi, nu fum ca la celelalte tigari) poti fuma in spatiile inchise sau legea se aplica si pentru aceasta tigara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)
Iminenta... lasatului de fumat ContSters251305 ContSters251305 fumez, fumez, fumez ... stie careva consecintele - exemplicativ si negative ale lasatului de fumat? (vezi toată discuția)
Problema spatiu comun ana_ioana ana_ioana Buna ziua! Ma numesc Ana si am o problema cu unul dintre vecinii mei. Respectivul fumeaza in scara blocului si tot fumul de tigara intra in garsoniera mea. Eu ... (vezi toată discuția)