avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit microinteprindere - SRL-D
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit microinteprindere - SRL-D

Buna ziua,
Daca in cadrul unui srl debudant sunt 2 angajati (unul pe perioada determinata si unul pe perioada nedeterminata) cu norma 2 ore/zi, pana la 15.01.2016 si incepand cu 16.01.2016, ramane un angajat cu norma 2 ore/zi pe perioada nederminata si un angajat cu norma intreaga 8 ore/zi pe perioada nedeterminata, societatea se incadreaza pentru cota de impozitare de 1% pentru microinteprindere?
Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2016
SETH16, utilizator
Cel mai recent răspuns: REINVENT CONSULTING , Consilier juridic 15:50, 6 Iunie 2016
Cand este infiintata firma?
buna ziua, cititi ghidul urmator privind impozitarea microintrepinderilor in 2016:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariati in microintreprindere alexandra2016 alexandra2016 Buna ziua am o intreprindere deschisa anul trecut care are 11 salariati angajati cu 4 ore fiecare as vrea sa stiu firma mai se incadreaza la ... (vezi toată discuția)
Procent la impozitul microintreprindere florin444 florin444 Buna ziua,as dori sa stiu care este,din 2016,cota de impozitare pentru o microntreprindere cu o activitate de peste 3 ani,care are 9 angajati cu cim si norma ... (vezi toată discuția)
Incetare contract cu 1 mai suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog sa imi spuneti daca fac decizie de incetare cu 1 mai o pot transmite astazi?......daca o fac cu 2 mai inseamna ca ziua de 1 mai trebuie platitachiar ... (vezi toată discuția)