george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 nikc10	                   

Pentru  ONG cu mai putin de 15 membri, am inteles ca cenzorul nu este obligatoriu, dar o situatie financiara trebuie depusa la finante la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)
	                    nikc10	                   

Pentru  ONG cu mai putin de 15 membri, am inteles ca cenzorul nu este obligatoriu, dar o situatie financiara trebuie depusa la finante la sfarsitul anului ... (vezi toată discuția)

lucian95	                   

Cine poate conduce contabilitatea unei asociatii nonprofit cu personalitate juridica, fara activitati economice?
Care sunt situatiile financiare care se depun ... (vezi toată discuția)
	                    lucian95	                   

Cine poate conduce contabilitatea unei asociatii nonprofit cu personalitate juridica, fara activitati economice?
Care sunt situatiile financiare care se depun ... (vezi toată discuția)

elis2014	                   

Am un ONG care nu are contabil angajat, nici activitate nu are. Dar are cenzor numit prin statut. Este suficient daca semnaza cenzorul si administratorul ... (vezi toată discuția)
	                    elis2014	                   

Am un ONG care nu are contabil angajat, nici activitate nu are. Dar are cenzor numit prin statut. Este suficient daca semnaza cenzorul si administratorul ... (vezi toată discuția)