Dupa o casatorie de 6 ani, cu o fetita deosebita de 2 ani si cu locuinta cumparata si renovata de noi, s-a ajuns la imposibilitatea de a trai impreuna. Problemele au inceput de când s-a nascut fetita, din acel moment relatia dintre sotia mea si mama mea s-a deteriorat sensibil, deoarece sotia considera ca mama se amesteca in viata noastra. Lucrurile au degenerat când, dupa 2 saptamani in care mi-a verificat telefonul, mi-a interzis sa mai vorbesc cu mama, sau sa merg si sa stau peste noapte la casa mamei(tatal meu a murit), intr-o seara mi-am pierdut cumpatul si am lovit-o. I-am dat o palma si ea sustine ca ii este fracturat nasul si are 2 dinti fisurati, desi de la urgente a venit imediat acasa( locuim in casa mamei ei) si mi-a cerut sa parasesc imediat locuinta. Acum ea este ferm hotarata sa divorteze. Ce pretentii poate emite?
avand in vedere ca locuim de 4 ani cu mama sotiei, ca i-a interzis mamei mele sa isi vada nepotica, ca mi-a interzis sa mai raman peste noapte cand merg in vizita la mama, ca mi-a interzis sa vorbesc la telefon cu ea, ca mi-a spus sa merg doar la o luna sa o vad...nu prea vad cum se implica excesiv maica-mea in viata noastra. Din pacate, sotia mea nu poate sustine o discutie ca intre oameni normali, desi este profesoara. Mediul si goana dupa bani au orbit-o complet, devenind aproape paranoica. Iar eu si fetita noastra suferim acum din cauza asta.
Program vizita minor
adryan83
buna seara trec printr.o situatie mai dificila nu stiu cu ce sa incep...am avut ceva discutii cu sotia si s.a hotarat sa plece de la mine..locuiam cu parintii ... (vezi toată discuția)