avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Convenție divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Convenție divorț

În urma divorțului de soțul meu care este și proprietarul casei în care locuiesc cu copilul nostru minor am semnat o convenție la notar pentru custodia minorului s-a hotarat custodie comuna,cuu domiciliul la mama,iar mama cu domiciliul in casa lui.Nu s-a precizat nimic de genul că ar fi provizorie șederea sau altceva.Întrebarea este următoarea,dacă fostului soț i se năzare peste noapte să ne spună să plecăm din casă,convenția respectivă are vreo valoare?Menționez că și buletinul îl am cu același domiciliu.Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:33, 28 Aprilie 2016
Sigur ca are valoare. Este un act autentic si titlu executoriu. Numai cu acordul ambelor parti se poate modifica acea conventie si tot la notarul care a autentificat-o.
Scrie in conventie ca mama are domiciliul la acea adresa ? Inteleg ca mama are domiciliul in buletin la acea adresa.
Fostul sot trebuie sa ceara evacuarea fostei sotii in instanta, nu i se poate nazari peste noapte sa o dea afara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revendicare apartament anl pe baza preluarii custodiei copilului de la fosta sotie(ar fi posibil?) sariansari sariansari Buna ziua! In timpul casatoriei am primit cu chirie la stat (primarie) un apartament ANL eu fiind titular de contract. In urma divortului, acum 4 ani, ... (vezi toată discuția)
Abandon copil ionut979 ionut979 buna ziua. am divortat in 2009. pana la divort locuiam cu fosta sotie si cu fetita noastra intr-o garsoniera primita de la anl, acele locuinte pt tineri in ... (vezi toată discuția)
Fosta sotie ma impiedica sa-mi vad copilul cr1st1an_ cr1st1an_ Buna ziua, Am divortat la notar acum un an si cateva luni dar am locuit impreuna cu sotia pana acum o luna. Din casatorie a rezultat o fetita acum in varsta ... (vezi toată discuția)