avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... CARD
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

CARD

Buna ziua! As avea o nelamurire! Tatal meu este despartit de mama si mi-a dat detalile despre cardul lui ca sa imi comand ceva de ziua mea! Se poate sa nu recunoasca ca el mia dat detalile cardului si sa ma reclame la politie pe mine sau pe mama deoarece eu sunt minor.Precizez ca tatal meu este in Germania! Va mutumesc!
Cel mai recent răspuns: MihaiPetru , utilizator 09:57, 3 Mai 2016
Buna ziua!
Raspunzand punctual intrebarii dumneavoastre, da, titularul cardului poate face o plangere, utilizarea cardurilor de catre terti fiind, in general(pentru majoritatea tipurilor de carduri), ilegala.
Ca sa fi procedat corect, achizitia trebuia sa fie efectuata de titularul cardului, urmand ca livrarea sa fie facuta catre dumneavoastra.
Banuiesc ca aveti cum sa probati totusi faptul ca respectivele coordonate v-au fost transmise chiar de titular(mail, sms...).

Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna sotul vrea sa ne despartim dar nu prin divort fiecare sasi vada de viata lui Elena lenuta antonia Elena lenuta antonia Sotul vrea sa ne despartim dar fara divort eu va trebui sa plec de aici unde locuiesc .locuiesc cu mama lui(soacra)avem si un copil impreuna el este mai mult ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si abuz de incredere Vlad1999 Vlad1999 Buna,inainte de a va spune pe scurt problema mea as dori sa precizez ca sunt minor(15 ani) Problema este in felul urmator: in ziua de 4 Iunie 2015 doream sa ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu după fraudă: bcr sau poliția? cum poate fi trasă la răspundere banca? f_ervin f_ervin Salutare tuturor! Sper din suflet să găsesc un răspuns, o îndrumare la speța noastră. În data de 21 decembrie 2023, imediat după alimentarea ... (vezi toată discuția)