avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chitanta cheltuieli judecata !!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chitanta cheltuieli judecata !!

Buna ziua ,

Ma poate ajuta cineva cu o adresa ?
Mai exact adresa unde trebuie trimisa chitanta cheltuielilor de judecata !!...
Cel mai recent răspuns: deliastela , utilizator 19:42, 15 Decembrie 2019
Intrati pe portal.just.ro si alegeti judetul, apoi instanta la care va judecati. In stanga aveti "contact" unde este evidentiata adresa.
Faceti o cerere care sa cuprinda denumirea instantei, numarul de dosar si atasati chitanta privind cheltuielile de judecata
Chitanta se depune in dosarul in care se afla pe rol actiunea ce trebuie timbrata,pe adresa acelei instante veti trimite chitanta.
Buna seara. Ce se scrie in cerere? Cea la care se ataseaza chitanta de plata a cheltuielilor? Subsemnatul.. parat in dosarul..... ce cer? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum gasesc daca exista o judecatorie si daca e un caz pe rol mary_maria9023 mary_maria9023 am tot cautat....exista judecatorie sau tribunal la barcea?? si cum pot afla daca exista un caz care chiar ma intereseaza?? multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Cum pot sa trimit inscrisuri la dosar fara sa ma duc personal in instanta? SeWa SeWa La inceputul lui iunie am proces cu cei de la sectia permise si inmatriculari constanta si trebuie sa mai depun 1 copie dupa refuzul celor de acolo de a-mi ... (vezi toată discuția)
Recuperarea cheltuielilor cu onorariul avocatului prin acþiune separatã simonik2011 simonik2011 Buna ziua, care ar fi temeiul legal si impotriva cui sa ma indrept intr-o actiune in pretentii, nu mi s-au acordat cheltuieli onorariu avocat (desi au fost ... (vezi toată discuția)