avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... zgomot continuu compresor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

zgomot continuu compresor

SPETA:
-firma cu punct de lucru intr-un spatiu comercial inchiriat, aflat la parterul unui bloc inchiriaza inca o "anexa" lipita efectiv de bloc, de cca 8mp facuta de precedentul proprietar( PF, nu asociatia de proprietari) si instaleaza un compresor fix sub ferestrele dormitoarelor de deasupra...
-constructia aia improvizata, ptr care ma mir ca s-a obtinut autorizatie, nu este izolata fonic; zumzaitul deranjeaza inclusiv ziua...
E legal? Se poate face ceva?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: critiu71 , utilizator 11:54, 4 Mai 2016
Sesizati oficial disciplina in constructii,garda de mediu
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor! sunt disperat, familia mea nu mai poate dormi noaptea. ... rududoo rududoo Ajutor! Sunt disperat, familia mea nu mai poate dormi noaptea. Vecinul meu si-a constuit o magazie depozit acum un an, cu peretele paralel casei mele si ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! vreau sa ma ajutați ,va rog . stau intr un complex ... RamonaFlorentina27 RamonaFlorentina27 Buna seara ! Vreau sa ma ajutați ,va rog . Stau intr un complex de case duplexuri . In dreapta mea lipita de casa mea mai este o casa acesta a deschis la ... (vezi toată discuția)
Magazin la parterul blocului ContSters72331 ContSters72331 Buna ziua, Va rog sa-mi dati si mie un sfat despre cum ar trebuii sa actionez pe cale judecatoreasca (alta solutie nu exista in Romania) si cam ce sanse de ... (vezi toată discuția)