avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata target de vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata target de vanzari

Buna ziua!
Lucrez la o firma multinationala. La fiecare 3 luni, firma are o politica de bonusare(undeva la +35% din salariu) daca iti atingi targetul de vanzari si marfa expirata. Ideea este ca am indeplinit acest targer dar firma nu imi mai da acest bonus deoarece am fost cercetat disciplinar acum 2 luni (fara nici un motiv).
Aceasta politica de bonusare s-a schimbat anul trecut fara sa fim informati.
Inainte se lua acest bonus chiar daca erai cercetat de firma.
Intrebarea mea este: E legal sa nu fiu informat despre schimbarea acestei politici?
Directorul meu ne trimitea mail in fiecare zi ca ne-am facut targetul, cu felicitarile aferente.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:03, 5 Mai 2016
Acordarea bonusului in baza carui document se face ?

Ce se mentioneaza in acel document cu privire la acordarea acestuia?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi angajat vs angajator anitzaa anitzaa Buna ziua, As avea si eu o intrebare. Prietenul meu lucreaza la o firma de distributie. Salariu este format dintr-o parte fixa si o parte de bonus, in functie ... (vezi toată discuția)
Mi-am dat demisia si nu am primit bonus. nydy nydy Buna ziua. Am lucrat anul trecut in vanzari. La inceputul lunii decembrie am anuntat ca doresc sa demisionez, iar ultima zi lucrata a fost 31 decembrie. Pentru ... (vezi toată discuția)
Restituire bonus pe 6 luni prin oprire din salariu. este legal ce vrea să facă angajatorul? Mugureatz1 Mugureatz1 Buna ziua , Intampin o situatie in care angajatorul vrea sa imi recupereze retroactiv pe ultimele 6 luni bonusul din vanzari din realizarea targetului pe ... (vezi toată discuția)