avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Legea darii in plata
Discuție deschisă în Executare silită

Legea darii in plata

Buna ziua!
Va rog sa imi dati niste informatii suplimentare, fata de textul legii, si anume:
Eu am fost executata silit de catre banca, in august 2011,apartamentul pus ca si ipoteca pentru un credit de nevoi personale in franci elvetieni a fost vandut la licitatie.Valoarea de vanzare nu a acoperit valoarea creditului, asa ca am si poprire pe salariu.
Ma incadrez in prevederile noii legi a darii in plata, dar as vrea sa stiu: notificarea o adresez executorului judecatoresc ce a instituit poprirea, intocmita pur si simplu, sau trebuie sa ma adresez unui avocat pentru intocmirea ei?
Ce trebuie sa anexez la aceasta notificare, daca trebuie atasat ceva, avand in vedere ca banca deja a vandut casa?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: tuilleries , utilizator 14:11, 5 Mai 2016
Notificarea trebuie sa o faceti prin intermediul unui executor judecatoresc,avocat sau notar public si, trebuie adresata creditorului.La notificare veti anexa:contract credit,forme executare slita intocmite de executor.Ptr.detalii adresati-va unui avocat cu actele pe care le aveti ptr.intocmire notificare .
Multumesc pentru raspuns.
Acum creditorul meu este executorul judecatoresc.Banca a cesionat creanta ramasa dupa vanzarea casei catre acest executor.
Voi lua legatura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dare in plata dupa executare silita tuilleries tuilleries Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti, caci, in lumina ultimelor modificari, nu mai inteleg. Am avut un credit de nevoi personale in franci elvetieni, garantat cu ... (vezi toată discuția)
Notificare legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua. Eu am fost executata silit, mi-a fost vandut apartamentul si de 4 ani am poprire pe salariu (creditul fiind in 2007 in franci elvetieni).Astazi din ... (vezi toată discuția)
Lmobil executat deja, dare in plata Gabriel1gabi Gabriel1gabi 1. credit in franci elvetieni 2. nu s-a mai putut plati iar banca a excutat silit imobilul 3. omul a ramas si cu vreo 50 000 eur datorie 4. volksb a ... (vezi toată discuția)