avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Gunoiul la ușa apartamentului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Gunoiul la ușa apartamentului

Jumătate din vecini lasă gunoiul la ușă apartamentului pentru perioade de timp care pot ajunge și la 24 de ore. Evident de multe ori miroase în scara ca la ghena de gunoi. Am pus pe scara niște afișe prin care le mulțumeam vecinilor care nu lasă gunoiul la ușă, poate se simt și ceilalți însă singurul efect a fost ca au rupt afișele.As vrea sa ma duc la asociație și sa ma ajute cu o ștampila pe afiș ca sa fie mai oficiala. Sau, în ultima instanta sa ma adresez politiei locale în cazul în care exista o lege care sa interzică lăsatul gunoiului la usa apartamentului. Exista vreo lege care pedepsește lăsarea gunoiului la usa apartamentului?
Am rezolvat problema "pungilor de gunoi" prin inserarea in ROI a unui articol care interzicea depozitarea chiar si pentru scurt timp a deșeurilor menajere la ușa.

Culmea - hotărârea se respecta :)))
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2016
terentetalharu, utilizator
Ați cam luat-o razna. Pe bune! Cum să rupi punga cu gunoi? E clar că ai probleme la mansardă.
24 de ore ți se pare mult? Pe bune? O pungă cu gunoi la ușa vecinului cred că ți se pare mai mult inestetică decât urât mirositoare.
Deh, viața la bloc!.. ie multe și ie grele. Adaptare, toleranță, colaborare.Cam asta presupune. Nu rupt pungi cu gunoi ce sunt lăsate acolo pentru a fi duse a2a zi la ghenă.
lupciano a scris:


Deh, viața la bloc!.. ie multe și ie grele. .


Te mai miri ca ti se sterg comentariile? Sa nu te mai miri!

Sa-ti spun ceva: 99% dintre oameni nu suporta aceste manifestari - lasatul pungilor cu gunoi la usa, insa, iata 1% dintre acestia suporta si chiar tolereaza aspectul. Domnule, ai citit bine? Nu gunoi menajer, nu ambalaje, ci pungi cu pampersi pline cu handel, despre aceasta este vorba.
Poate la fel de bine tolerezi lasatul pungilor in alei, in parcari - pleaca omul din casa, i-a si punga cu gunoi, dar inainte de a se urca in auto, o lasa pe shest in alee. E bine, da?
Bravos natiune!
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Miros ghena si gandaci alex_tz2000 alex_tz2000 Buna ziua! M-am mutat de curand intr-un bloc care are in interiorul scarii de bloc langa lift, la fiecare etaj, intr-o camaruta, tobogan pentru aruncarea ... (vezi toată discuția)
Administrator bloc adriancozma25 adriancozma25 Buna ziua, acum cateva zile administratoarea blocului a facut un scandal monstru pentru ca am lasat acum cateva zile punga de gunoi in fata usii peste noapte. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o rugaminte.nu stim ce sa facem cu un vecin care ... j.c.m j.c.m Buna ziua, am o rugaminte. Nu stim ce sa facem cu un vecin care depoziteaza pe casa scarii (langa usa lui si nu numai) gunoiul din casa.Ieri vecina care ... (vezi toată discuția)