avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 120 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua,

In perioada 01.11.2015-29.02.2016 am beneficiat de indemnizatie de maternitate, iar incepand cu 01.03.2016 am revenit la serviciu si momentan beneficiez de stimulentul de insertie. As dori sa stiu in cazul in care vreau sa renunt la stimulent si sa intru in concediu pentru cresterea copilului pana la ce varsta a copilului pot opta pentru indemnizatie? Pana la 1 an sau 2 ani?
Mentionez ca, deoarece am intrat direct pe stimulent dupa concediul de maternitate, nu am selectat varsta copilului pana la care sa primesc indemnizatia de crestere.

Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Ana_84 , utilizator 17:41, 9 Mai 2016
Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot intra din stimulent in ccc? georalu1979 georalu1979 Sunt in stimulent crestere copil,copilul implineste un an in octombrie,pot intrerupe serviciul ca sa pot intra in CCC? (vezi toată discuția)
Concediu de crestere a copilului TomaAlexandra TomaAlexandra Daca sotul meu isi ia c.c.c pana la 1 an al copilului, dar se intoarce dupa 1-2 luni la munca mai beneficiaza de indemnizatie si dupa aceasta perioada poate ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie andreeaungur andreeaungur Daca nasc pe 15 iulie 2011 si ma intorc la munca la 1 iulie 2012 beneficiez de prima de insertie de 500 lei pana cand copilul va implinii 2 ani? (vezi toată discuția)