avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate copil 6 ani muscat de cainii unui \"om\"
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

copil 6 ani muscat de cainii unui "om"

Buna ziua!
Duminica nepoata-mea, 6 ani peste cateva zile, ia bicicleta cu voie sa mearga la bunica, 500 m in sat, pe carare, din curtea unui bar a unei d-ne ce-a adunat cca 20-30 caini, si acasa, au iesit cativa, a trantit-o, tarait-o, muscaturi pe picioare si fese, sunat la 112 venit salvarea, spital, lesina mereu, e-n stare de soc, d-na respectiva sustine ca nu-s cainii ei cu toate c-au iesit din curtea ei, ca, copilul i-a provocat cu toate ca cca 10-15 persoane au mai fost muscate-n sat, intimidari ca asistenta sociala poate lua copilul, ca l-au lasat nesupravegheat pe drum. DPDV legal, ce masuri se pot lua impotriva ei? Ce risca parintii? sau Ce se poate face ca pe viitor sa nu mai pateasca si alti adulti, copii la fel?
Cel mai recent răspuns: edyeduardo2004 , utilizator 20:35, 12 Mai 2016
mda, multumesc
legile-s niste bariere unde se opresc boii, pe deasupra trec dulaii iar pe dedesupt cateii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu a fost muscat de cainele vecinilor in strada si fapta a fost clasata ca fapta nu exista r.bobo.r r.bobo.r Buna seara.La incepul lunii lui septembrie copilul meu aflanduse in fata imobilului la joaca pe strada pe care locuiesc a fost atacat pe trotuar de cainele ... (vezi toată discuția)
Caine de paza, raspunderea proprietarului Vipera78 Vipera78 Sa presupunem ca o persoana patrunde in curtea casei unde se afla un caine de paza, pe poarta este afisat un sticker cu \"Atentie caine periculos\", persoana ... (vezi toată discuția)
Muscatura caine cetatean pe strada cataro2002 cataro2002 Buna ziua, Am o problema mare zic eu, un cetatean a fost muscat in afara curtii mele de catelul meu maidanez scapat din curtea mea cu lant cu tot. Eu ... (vezi toată discuția)