avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu deces, cum pot obtine dovada
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu deces, cum pot obtine dovada

Aproximativ o luna am fost implicat intr-un accident in care a rezultat un deces, nu a fost vina mea, mi-a fost retinut permisul, am primit dovada pe 15 zile, aceasta dovada sa terminat, de unde pot sa imi iau o noua dovada de circulatie si cat dureaza pana la primul termen ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 07:51, 11 Mai 2016
Solicitati la parchetul responsabil eliberarea dovezii de circulatie
Procurorul responsabil de caz,detine autoritatea si competenta sa analizeze circumstantele producerii evenimentului,sa coroboreze toate informatiile,declaratiile partilor si in final sa dispuna solutie legala
Termenul de finalizat solutionare cauza ,nu poate fi precizat si este conditionat de bagajul de activitate al procurorului,de interesul acestuia si de alti factori independenti de vointa partilor
Trebuie sa solicitati prelungirea actualei dovezi si nu eliberarea altei dovezi cu drept de circulatie. Solicitarea trebuia facuta inainte de expirarea celei primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp de la depunerea cererii,mi se va da dovada cu drept de circulatie? niculina25 niculina25 Tin sa precizez ca in urma unui accident usor,cu victima mi s-a retinut permiul de conducere.Accidentul s-a produs in Bucuresti,iar eu sunt din Braila si as ... (vezi toată discuția)
Circulatia pe drumurile publice cu un autovehicul care nu are drept de circulatie in romania, durata pana la solutionare Paul1995 Paul1995 de aproape 4 luni, am fost chemat o singura data la IPJ pentru o completare la declaratie, saptamana trecuta a ajuns dosarul la Parchet. Acum ce aflu? ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dnl avocat . am fost oprit în trafic și la verificarea ... Viorel Enache Viorel Enache Bună ziua. Dnl avocat . Am fost oprit în trafic și la verificarea actelor am fost găsit cu permisul suspendat ptr 60 de zile ptr cumul de 15 puncte care nu ... (vezi toată discuția)