avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dupa cat timp de la depunerea cererii,mi se va da ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dupa cat timp de la depunerea cererii,mi se va da dovada cu drept de circulatie?

Tin sa precizez ca in urma unui accident usor,cu victima mi s-a retinut permiul de conducere.Accidentul s-a produs in Bucuresti,iar eu sunt din Braila si as dori sa stiu la cat timp cat timp dupa ce voi depune cererea,mi se va da dovada cu drept de circulatie?as dori sa stiu deoarece eu nefiind din Bucuresti mi-ar fi foarte greu sa raman acolo daca va dura cateva zile pana voi primi dovada.Multumesc celor care doriti sa-mi oferiti un raspuns.
Cel mai recent răspuns: niculina25 , utilizator 13:06, 29 Iulie 2013
Nu se poate preciza concret timpul de eliberare dovada
Timpul faptic necesar eliberarii dovezii de circulatie este conditionat de bagajul de activitate al procurorului responsabil,interesul acestuia si de alti factori independenti de vointa partilor
Aveti posibilitatea sa depuneti cerere oficiala,urmand ca telefonic sa aflati data eliberarii dovezii
Sunt situatii in care dovada se elibereaza in aceiasi zi
mersi mult ptr.ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident cu deces, cum pot obtine dovada Marean002 Marean002 Aproximativ o luna am fost implicat intr-un accident in care a rezultat un deces, nu a fost vina mea, mi-a fost retinut permisul, am primit dovada pe 15 zile, ... (vezi toată discuția)
Transfer banuta marian banuta marian salut! lucrez la politia comunitara in bucuresti si as vrea sa stiu si eu dak este legal sa nu se acorde transferul,dupa ce ai depus o cerere in acest sens si ... (vezi toată discuția)
Am fost tâlhărit de un lanț, de 3 minori cu vârsta între ... bogdamica bogdamica Am fost tâlhărit de un lanț, de 3 minori cu vârsta între 15 și 17 ani, infractorii au fost prinși cu lanțul asupra lor la 20 de minute de politie.Au ... (vezi toată discuția)