avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inteprinderile individuale
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inteprinderile individuale

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca inteprinderile individuale sunt asimilate persoanelor juridice.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 17 Mai 2016
Nu sunt asimilate persoanelor juridice. Exista si o sentinta in acest sens.
Multumesc.
In cazul acesta, daca am o constructie cumparata pe Inteprindere Individuala cu obiect de acivitate Lucrari agicole, cum achit impozitul pe cladiri ?
Multumesc !
Potrivit Codului fisscal, orice persoană care are în proprietate o clădire situată în România datorează anual impozit pentru acea clădire, exceptând cazul în care în prezentul titlu se prevede diferit.

Provbabil ca ,cei de la Adm.Fin va vor asimila cu o persoana juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe cladire pascu tavi pascu tavi Am o casa de vacanta, in constructie, conform autorizatiei de constructie din 2010, august, pana in august 2011. In 2010, in toamna, am terminat de ridicat ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe constructii speciale (taxa pe stalp) ORIONIMPEX ORIONIMPEX Am o firma care detine un spatiu comercial ,o hala ,unde este si sediul firmei ,unde nu se desfasoara niciun fel de activitate ,firma desfasoara o activitate ... (vezi toată discuția)
Trebuie platit impozit pe cladire si teren la apartamentele ce sunt produs finit? violeta.grigorescu violeta.grigorescu Buna ziua, Am rugamintea sa ne spuneti daca trebuie platit impozit cladire si teren la apartamentele ce sunt produs finit, respectiv, marfa in vederea ... (vezi toată discuția)