avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturile mostenitorilor cu dizabilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturile mostenitorilor cu dizabilitati

Buna ziua. parinti mei au detinut un apartament cu 3 camere, are 2 copii , iar unul dintre copii au avut grija de ei si i a ingrijit pana la decesul acestora. sora nu a contribuit cu nimic. tin sa mentionez ca sufar de handicap grav de gradul 1 , numai detin nicio propietate, pe cand sora mea mai detine alta locuinta, acesta si a cerut dreptul la jumatate din apartament, dar cu bani ramasi de pe urma apartamentului nu imi pot achizitiona o alta locuita pentru neviole mele de persoana cu handicap grav. as vrea sa stiu ce este de facut in legatura cu asta problema. va multumesc, si astept un raspuns o zi buna
Cel mai recent răspuns: ContSters338589 , utilizator 11:03, 11 Mai 2016
nu aveti nimic de facut decat sa dezbateti succesiunea dupa parinti si fie sa renunte dansa la succesiune fie sa faceti un partaj sa o despagubiti. Starea dvs de sanatate nu are nimic a face cu dreptulla mostenire al sorei dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile mostenitorilor cu dizabilitati carmenln13 carmenln13 buna ziua. parinti mei au detinut un apartament cu 3 camere, are 2 copii , iar unul dintre copii au avut grija de ei si i a ingrijit pana la decesul ... (vezi toată discuția)
Mama poate in timpul vietii sa vanda partea din apartament ? karmenaurelia karmenaurelia Suntem o familie formata din 2 surori si mama parinte supravietuitor. Datorita caracterului rau voitor a surorii fata de mama, aceasta din urma doreste ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma numesc gheorghe cristian si as vrea sa va adresez ... Gheorghecristian663 Gheorghecristian663 Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)