avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 19/2000
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 19/2000

tatal meu este decedat de 15 ani. eu am 23 ani ,am terminat un colegiu-post liceal si sint studenta la facultate acum. conform legii 19/2000 de asigurari sociiale daca sint cuprinsa intr-o forma de invatamint organizata potrivit legii si am pina in 26 ani ,am dreptul la pensie de urmas. totusi casa de pensie mi-a sistat pensia de urmas pe motiv ca doar la prima institutie de invatamint urmata beneficiez de pensie de urmas. unde se prevede expres aceasta prevedere pt ca eu nu o gasesc. in legea 19/2000 nu o gasesc. va rog mult sa ma ajutati!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: lucianlaw , utilizator 21:31, 31 Octombrie 2005
in mod normal pensia ta de urmas nu trebuia sistata. scrie-mi la adresa de e-mail SEIKOAEM@yahoo.com si spune-mi exact forma de invatamant pe care ai urmat-o inainte de facultate. iti voi da ulterior un raspuns mai precis la problema ta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 19/2000 tatal meu este decedat de 15 ani. eu am 23 ani si primesc pensie de urmas. am urmat o postliceala si acum sint inscrisa la facultate. casa de pensii mi-a ... (vezi toată discuția)
Legea 19/2000 tatal meu a decedat acum 15 ani. eu am 23 ani,si primesc conform legii 19/2000 pensie de urmas. am terminat o facultate si sint inscrisa la a 2 a. casa de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas magduuu magduuu Buna seara! Ma adresez dvs. cu rugamintea de a-mi raspunde la o intrebare: Studentul care face un master in strainatate mai beneficiaza de pensie ... (vezi toată discuția)