avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card Cetelem - solicitare extras de cont ignorata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card Cetelem - solicitare extras de cont ignorata

Buna ziua !
Tatal meu detine un card de la Cetelem, el facand un imprumut de 5200 lei dintre care in 3 ani a achitat cca 3500 de lei iar in continuare suma de plata este de 4100 de lei !!! Ca si cum ar fi platit doar 11. Restul sunt penalizari sau dobanzi..destul de mari. A mai avut intarzieri de 2-3 zile dar nu mai mult. A solicitat un extras de cont si cel de la telefon i-a spus ca dureaza 30 de zile.Extrasul inca nu a venit nici dupa 2 luni.Am aflat ca au fost facute 4 extrageri de diverse sume 120, 220 etc toate in valoare de 1000 de lei, bani pe care familia mea nu i-a scos de pe card. Niciun om sanatos nu scoate banii asa, ci 100, 200, 250 poate.Ceva e suspect. Cei 1000 de lei sunt aducatori de alte dobanzi si penalizari. Ce ar trebui sa fac in continuare ca sa ii reclam ?Alta problema e ca fara sa fim anuntati dobanda se schimba, o data platim 160, alte ori 180 etc.
Cum sa procedam ca sa aflu cine a scos banii astia de pe card si sa aflam ce tranzactii s-au efectuat, desi ei refuza sa ne trimita extrasul de cont.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:00, 13 Mai 2016
Faceți plângere la Protecția Consumatorilor. Așa vor fi obligați să trimită extrasul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrari bancomat Laurentiu Dragos Laurentiu Dragos Aveti idee cat timp sunt pastrare inregistrarile la bancomat? De exemplu, daca am extras acum o luna, de la 2 ATM-uri, bancpost si reiffeisen, se mai pot gasi ... (vezi toată discuția)
Credit cetelem RAlex28 RAlex28 Fratele meu a luat in rate (Cetelem) de pe Emag acum vreo 3 ani un telefon. Totul a decurs perfect, creditul a fost platit. Odata cu acel credit insa a primit ... (vezi toată discuția)
Dat in judecata pentru neplata rata card angelamanuela angelamanuela buna ziua ! sotul meu are un card de cumparaturi de multi ani,am reusit de cateva ori sa scoatem ches-ul de 40% dar am tot pus la loc,pe extrasul de cont in ... (vezi toată discuția)