avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... programul \"Prima casa\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

programul "Prima casa"

Buna ziua,in urma cu un an am cumparat o garsoniera cu o suprafata de 22 mp.Acum vreau,prin programul Prima casa sa cumpar o casa(am citit ca daca prima locuinta este mai mica de 50 mp si nu este luata prin acest program pot sa beneficiez de programul prima casa la a doua locuinta).Va rog sa imi spuneti daca indeplinesc in acest caz conditiile(sunt salariata,am 28 ani),dispun de cei 40% avans.Multumesc f mult

Alte discuții în legătură

Eligibilitate prima casa 4 simplired simplired Stie cineva unde se pot gasi criteriile de eligibilitate prima casa 4?Am avut pt scurt timp o locuinta pe numele meu in 2003 care s-a si vandut in acel an si ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta ninasave ninasave Buna seara Fiica mea vrea sa isi cumpere o garsoniera facand imprumut la banca Eu vreau sa ii dau o suma de bani dar pentru asta vreau sa fiu proprietar cu o ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri credit prima casa corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Vreau sa va solicit ajutorul in clarificarea urmatoarei situatii: detin un imobil in proprietate exclusiva, cu suprafata mai mica de 50 mp si am ... (vezi toată discuția)