avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... va rog, ajutor!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

va rog, ajutor!

Buna seara,
In urma discutiei avute de catre un coleg de-al meu cu juristul unitatii,i s-a transmis
sa nu incercam sa chemam in instanta angajatorul pentru plata salariilor compensatorii
pentru ca nu avem nici o sansa sa primimim nici macar un salariu. Esta vorba de 32 de persoane din 2609.
Este una din cele mai mari firme care se ocupa cu comercializarea de materiale de constructii :SC ARABESQUE SRL.Nu stiu daca este moral ca am dat numele firmei,dar pur si simplu nu ni s-a raspuns nici la cererile prin care am
cerut cel putin plata unui salariu compensatoriu,prevazut in CCM la nivel national.
Cel mai recent răspuns: magda_oancea , utilizator 07:34, 13 August 2009
Buna seara.Evident se incearca intimidarea acelora 32 care incearca sa~si apre interesele.Fiind mai multi in aceasta situatie ~concediere colectiva ,realizati efortul si angajati avocat competent ,demarati actiune in instanta ,solicitati toate platile inclusiv cheltuieli si aveti toate sansele de partea dvs Succes
magda_oancea
1. Incercati pe viitor sa nu mai postati numele fostului angajator. Identificarea unor persoane, fie fizice sau juridice, in mesajele postate sau in titlul topicului, nu este de dorit. Nu uitati ca pe forum se discuta probleme juridice, iar nu implicarea lui X sau lui Z in ele.

2. Concedierea este colectivă atunci când într-o perioadă de 30 zile calendaristice, pentru motive care nu ţin de persoana salariatului, sunt concediaţi cel puţin 30 salariaţi dacă angajatorul are cel puţin 300 de salariaţi.

3. Demarati actiunea in instanta impotriva fostului dvs angajator.
Multumesc pentru sfat,imi cer scuze pentru postarea numelui fostului angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere conf art. 65 ccm dikiss dikiss Buna ziua, Am fost concediata conf art 65 CCM, fara plata salariilor compensatorii pentru faptul ca in CCM la nivel de unitate este stipulat ca plata ... (vezi toată discuția)
Diurna soso35 soso35 Buna ziua. Am lucrat ca marinar fluvial la o firma romaneasca si am avut cateva voiaje la care ni s-a facut iesire din tara cu acte in regula(politie, vama, ... (vezi toată discuția)
Drepturi marianelena marianelena Ma numesc Marian si sunt in perioada de preaviz la una din unitatile grupului Boromir.Nu am putut sa cunosc ,sa citesc nicaieri Contractul colectiv de munca la ... (vezi toată discuția)